Disclaimer

Vrijwilligersvacaturebank Halderberge - Moerdijk besteedt veel zorg aan deze website. Desondanks is het niet uitgesloten dat informatie op deze site onjuist of onvolledig is. Vrijwilligersvacaturebank Halderberge - Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van eventuele onjuiste of onvolledige informatie. Het gebruik van de op deze site aangeboden informatie is geheel voor eigen risico. Aan de informatie op deze site zijn geen rechten te ontlenen.

Voor zover binnen deze website links naar websites van derden is opgenomen, is Vrijwilligersvacaturebank Halderberge - Moerdijk op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de sites waarnaar wordt verwezen.

Overname van informatie uit deze site is uitsluitend toegestaan met vermelding van de bron en met handhaving van de naar Vrijwilligersvacaturebank Halderberge - Moerdijk leidende verwijzingen.Privacystatement

Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Vrijwilligersvacaturebank Halderberge - Moerdijk legt deze gegevens uitsluitend vast voor gebruik in het kader van de dienstverlening op deze website met betrekking tot vacatures.

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Surplus Welzijn - Locatie Halderberge
Kade 3
4731 KR Oudenbosch

Openingstijden:
Dinsdag      13.30 tot 15.30 uur
Donderdag  10.00 tot 12.00 uur

Mail ons of bel ons op telefoonnummer:
0165-313100

Volg ons op Twitter en Facebook:

Volg ons op Twitter   


De VacatureBank voor Vrijwilligerswerk wordt beheerd door: