dag van de vrijwilliger

Kom langs bij de vrijwilligerscentrale op 7 december tussen 10.00 en 12.00 uur

Woensdag 7 december is de nationale vrijwilligersdag. Een dag om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Halderberge heeft krap 30.000 inwoners. Een grove schatting toont dat ruim 11.000 inwoners van Halderberge actief is als vrijwilliger. Daar word je even stil van.

Actief verenigingsleven
Al deze vrijwilligers zorgen ervoor dat Halderberge een actief verenigingsleven heeft. Er zijn  plaatsen waar mensen activiteiten kunnen doen of even op verhaal kunnen komen en een bakje koffie kunnen drinken. Er wordt samen gekookt en samen gegeten. Kwetsbare inwoners en ouderen krijgen hulp bij kleine klusjes en kunnen terecht bij vrijwilligers die hen helpen om hun administratie weer overzichtelijk te krijgen. Kapotte apparaten worden nagekeken en waar mogelijk gerepareerd door vrijwilligers. Op mooie dagen wordt er gefietst, gewandeld en worden samen spelletjes gedaan. In alle kernen, in alle sectoren, uitvoerend en beleidsmatig, overal zijn ze te vinden, de vrijwilligers van Halderberge.

Dank
De vrijwilligerscentrale en Surplus Welzijn willen graag alle actieve en betrokken vrijwilligers van Halderberge bedanken voor hun inzet. Dankzij jullie inzet is de gemeente Halderberge een fijne plek om te wonen.

Kleine attentie
Op de dag van de vrijwilliger as doen we onze vrijwilligerscentrale een ochtend extra open. Iedereen die ingeschreven staat bij de centrale of zich aan komt melden als vrijwilliger, krijgt die dag een kleine attentie. Tussen 10.00 en 12.00 uur bent u welkom!  Onze bescheiden manier om te zeggen: "Vrijwilligers bedankt!"

 

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Surplus Welzijn - Locatie Halderberge
Kade 3
4731 KR Oudenbosch

Openingstijden:
Dinsdag      13.30 tot 15.30 uur
Donderdag  10.00 tot 12.00 uur

Mail ons of bel ons op telefoonnummer:
0165-313100

Volg ons op Twitter en Facebook:

Volg ons op Twitter   


De VacatureBank voor Vrijwilligerswerk wordt beheerd door: