heel halderberge helpt

De gemeente halderberge voor elkaar

Nu Nederland zo’n beetje in de ban is van het Coronavirus en de ene richtlijn de andere opvolgt, zien we als Surplus Welzijn Halderberge dat er veel behoefte is om elkaar te helpen. De samenhorigheid, het gevoel van solidariteit is bij veel mensen aanwezig en iedereen begrijpt dat we in deze bijzondere periode een beetje voor elkaar moeten zorgen en op elkaar moeten letten.

Om alle hulpvragen en hulpaanbiedingen in Halderberge aan elkaar te kunnen koppelen heeft Surplus Welzijn een facebookpagina gemaakt. Op deze pagina kunnen inwoners van Halderberge hun hulpaanbod of hun vraag (voor jezelf of een ander) plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een boodschap doen, een maaltijd koken, online een spelletje doen, of even een telefoontje naar elkaar. Wil je een vraag oppakken, dan kun je via de facebookpagina zelf reageren. Heel ingewikkeld is het niet en moeten we het ook niet maken. Het gaat erom dat vraag en aanbod elkaar vinden, de pagina is daarvoor een middel.

Anoniem

Ben je niet zo handig op facebook of wil je de vraag of aanbod niet openbaar delen, dan kun je altijd bellen naar ons algemene nummer (0165-313100) Wij kunnen dan de vraag/aanbod anoniem voor je plaatsen of helemaal buiten de digitale wereld samen met je zoeken naar een oplossing.

 

Kaartjes

Ook worden er deze week door enthousiaste vrijwilligers kaartjes verspreidt en in brievenbussen gedaan. Zo informeren we ook de mensen die niet digitaal vaardig zijn op dit initiatief en de mogelijkheid om hulp te vragen of hulp aan te bieden

 

Mocht je vragen hebben, bel naar 0165-313100 tussen 8.30 en 16.00 uur. Je mag natuurlijk ook via Facebook contact met ons opnemen.

 

https://www.facebook.com/groups/heelhalderbergehelpt/

 

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Surplus Welzijn - Locatie Halderberge
Kade 3
4731 KR Oudenbosch

Openingstijden:
Dinsdag      13.30 tot 15.30 uur
Donderdag  10.00 tot 12.00 uur

Mail ons of bel ons op telefoonnummer:
0165-313100

Volg ons op Twitter en Facebook:

Volg ons op Twitter   


De VacatureBank voor Vrijwilligerswerk wordt beheerd door: