Persbericht

HALDERBERGE- Bij de vrijwilligerscentrale Halderberge staan een groot aantal vrijwilligersvacatures open, die we graag bij u onder de aandacht willen brengen. Wellicht zit er iets bij wat u graag wil doen.

 

De riksja in Oudenbosch


Van Hoeven naar Oudenbosch, van Kroonestede naar de Zellebergen, van het Peejenland naar Puitenol.

 Het was een kleine vijf kilometer, maar de eerste stap in onze Riksja-roulatietour is gezet.

We streven naar het rouleren van de riksja tussen de vijf kernen, zodat hij dichtbij is bij alle inwoners. Deze maand is Oudenbosch aan de beurt! Gedurende de maand juni staat de riksja gestald in Oudenbosch, bij Zorgcentrum de Zellebergen.

 Omdat de riksja nu in Oudenbosch staat, betekend natuurlijk niet dat de hij alleen beschikbaar is voor inwoners uit Oudenbosch. Iedereen uit de gemeente Halderberge kan een ritje maken. Het is wel van belang om de riksja te reserveren, omdat we dubbele boekingen willen voorkomen

Ben je wel in voor een fietstochtje? Je kunt  de riksja reserveren via: halderberge@surplus.nl of 0168-331833Regeltalent gezocht!

 

Voor dit mooie, sociale en sympathieke initiatief zijn we nog op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vind om coördinerende taken op zich te nemen m.b.t. de organisatie van de riksja. Zit het organiseren in je bloed? En wil je dit doen voor een initiatief waar je vele glimlachen op gezichten kan toveren? Geef je op als Riksjachef via: marian.hogerwaard@surplus.nl of 0165-313100.

 

 

 

 

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Surplus Welzijn - Locatie Halderberge
Kade 3
4731 KR Oudenbosch

Openingstijden:
Dinsdag      13.30 tot 15.30 uur
Donderdag  10.00 tot 12.00 uur

Mail ons of bel ons op telefoonnummer:
0165-313100

Volg ons op Twitter en Facebook:

Volg ons op Twitter   


De VacatureBank voor Vrijwilligerswerk wordt beheerd door: