vrijwilligersvacatures

persbericht

Bij de vrijwilligerscentrale Halderberge staan een groot aantal vrijwilligersvacatures open, die we graag bij u onder de aandacht willen brengen.

 

 

Medewerker voedselbank (812)

Iedere donderdag in Oudenbosch is een team vrijwilligers actief om het voedsel klaar te zetten en vervolgens uit te delen aan de klanten van de voedselbank.
Voor dit team zoeken wij versterking. Het is geen zwaar werk, maar je moet wel rekening houden met enige fysieke belasting. Je ontmoet nieuwe mensen en levert een zinvolle bijdrage. Je staat positief in het leven en houdt van aanpakken samen met een leuke club vrijwilligers.

 

Voorzitter (811)

De stichting streekomroep voor West-Brabant, beter bekend onder de naam “Ons West Brabant”, is de streekomroep voor de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk en Zundert. De omroep heeft tot doel het verzorgen van lokaal gericht media-aanbod in de betreffende gemeenten.. Het brengen van dit media-aanbod geschiedt door middel van eigen radio-, tv- en internetkanalen.

De omroep zoekt een onbezoldigd voorzitter van de Stichting. We zoeken een voorzitter die de vergaderingen kan leiden, de omroep extern kan vertegenwoordigen en bereid is om vol enthousiasme en inzet mee wil werken aan de verdere professionalisering van de streekomroep.

 

Dierenverzorger (806)

Voor een organisatie in Oudenbosch zoeken we een vrijwilliger die affiniteit heeft met dieren (konijnen/kippen en vissen) Zij zoeken een vrijwilliger die deze dieren kan verzorgen. Het betreft een organisatie die zich richt op mensen met dementie, dus affiniteit met deze doelgroep is erg belangrijk.

 

 

Buddy/maatje (818)

Voor de mantelzorgondersteuning zijn we op zoek naar buddy’s.

Een buddy is een vrijwilliger die als maatje gekoppeld wordt aan een mantelzorger, zodat de mantelzorg ondersteunt wordt. Denk hierbij aan begeleiding van activiteiten (bijvoorbeeld bezoekjes aan het ziekenhuis, wandelen of samen koffie drinken) en vooral ook het bieden van een luisterend oor.

We maken samen met u een zorgvuldige match tussen u en de mantelzorger, zodat u zich kunt richten op de activiteiten waar u zelf plezier in heeft. Dit vrijwilligerswerk vind plaats in huis bij de mantelzorgers, het is flexibel, dus goed te combineren met andere bezigheden en u krijgt begeleiding van professionals, zodat u altijd uw vragen kwijt kunt.

 

 

Heeft u altijd al iets voor een ander willen betekenen? Twijfel niet, en neem een kijkje op de site: www.vrijwilligerswerkhalderberge.nl.

 

Verdere informatie?

Voor meer informatie over de vacatures kunt u terecht bij de Vrijwilligerscentrale, kade 3 in Oudenbosch, 0165-313100.

U kunt ook zonder afspraak bij ons binnenlopen voor een informatief gesprek op donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Surplus Welzijn - Locatie Halderberge
Kade 3
4731 KR Oudenbosch

Openingstijden:
Dinsdag      13.30 tot 15.30 uur
Donderdag  10.00 tot 12.00 uur

Mail ons of bel ons op telefoonnummer:
0165-313100

Volg ons op Twitter en Facebook:

Volg ons op Twitter   


De VacatureBank voor Vrijwilligerswerk wordt beheerd door: