Hoe werkt de vacaturebank.

Via de digitale vacaturebank kunt u eenvoudig vacatures voor vrijwilligerswerk zoeken en hierop reageren.

Op zoek naar vrijwilligerswerk
Via zoek vacatures in het menu vindt de beschikbare vacatures van de diverse organisaties. Wilt u reageren op een van de vacatures, dan kunt u zich eenvoudig en gratis inschrijven. Schrijf u in door hier te klikken en u ontvangt per omgaande uw inlognaam en een wachtwoord. Daarmee kunt u dan uw gegevens en persoonlijke voorkeuren invullen. Na goedkeuring door medewerkers van de vrijwilligerscentrale kunt u reageren op vacatures.

Reageren op een vacature
U kunt heel eenvoudig reageren op een vrijwilligersvacature. Log hiervoor eerst in, vervolgens kunt u reageren op een vacature. Uw reactie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende organisatie. Een medewerkers van deze organisatie neemt contact met u op. Het is ook mogelijk dat een organisatie ervoor kiest om de bemiddeling via de vrijwilligerscentrale te laten lopen. In dat geval ontvangt de vrijwilligerscentrale de melding en neemt een van onze vrijwillige medewerkers contact met u op. 

Geen passende vacature?
Kunt u geen passende vacature vinden? Dan kunt u zich toch inschrijven en uw voorkeuren aangeven. Vrijwilligersorganisaties kunnen u dan benaderen wanneer er overeenkomsten zijn tussen uw voorkeuren en hun activiteiten. Ook kunt u altijd blijven kijken in het aanbod van vrijwilligerswerk. Mocht u een bepaalde periode niet beschikbaar zijn, dan kunt u uw inschrijving tijdelijk deactiveren.
Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Surplus Welzijn - Locatie Halderberge
Kade 3
4731 KR Oudenbosch

Openingstijden:
Dinsdag      13.30 tot 15.30 uur
Donderdag  10.00 tot 12.00 uur

Mail ons of bel ons op telefoonnummer:
0165-313100

Volg ons op Twitter en Facebook:

Volg ons op Twitter   


De VacatureBank voor Vrijwilligerswerk wordt beheerd door: