Hieronder treft u een overzicht van relevante websites en links, waar allerlei informatie te vinden is over vrijwilligerswerk, achtergondinformatie en verdieping.

NOV
Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) is de belangenorganisatie voor het vrijwilligerswerk in Nederland. Vereniging NOV treedt op als woordvoerder en lobbyist van het vrijwilligerswerk en is gesprekspartner van politiek en overheid.

Movisie
Movisie is hét landelijke kennisinstituut en adviesbureau voor toepasbare kennis, adviezen en oplossingen bij de aanpak van sociale vraagstukken op het terrein van welzijn, participatie, sociale zorg en sociale veiligheid. Onze ambitie is het realiseren van een krachtige samenleving waarin burgers zoveel mogelijk zelfredzaam kunnen zijn.gemeente Halderberge 
De gemeente Halderberge is divers, 5 kernen met allemaal een eigen karakter en in totaal 29.322 inwoners. Het Arboretum in Oudenbosch, de Mark in Stampersgat, vliegveld Seppe in Bosschenhoofd, de gemeentelijke bossen en het heeft talloze monumenten.

Vrijwilligerswerk voor jongeren 
Landelijke site voor jongeren die vrijwilligerswerk zoeken, organisaties kunnen hun vacatures plaatsen.

In veilige handen 
Landelijke website voor preventie van seksueel misbruik van minderjarigen bij non profit organisaties.

Sesamacademie 
SESAM Adviseurs van 55 jaar en ouder zetten hun kennis en ervaring belangeloos in om vrijwilligersorganisaties te ondersteunen op het gebied van bestuurlijke en organisatorische vraagstukken.ZET 
ZET adviseert, vernieuwt en ondersteunt de sociale infrastructuur in Noord-Brabant. Onze expertise ligt bij vraagstukken op terreinen van toegankelijkheid, leefbaarheid, netwerken, vrijwillige inzet en sociale zorg. Wij begeleiden processen waar meerdere partners bij betrokken zijn.

Vrijwilligerswerk 
Op deze site vind u achtergrondinformatie en een groot aantal digitale vacaturebanken verspreid over het gehele land
Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Surplus Welzijn - Locatie Halderberge
Kade 3
4731 KR Oudenbosch

Openingstijden:
Dinsdag      13.30 tot 15.30 uur
Donderdag  10.00 tot 12.00 uur

Mail ons of bel ons op telefoonnummer:
0165-313100

Volg ons op Twitter en Facebook:

Volg ons op Twitter   


De VacatureBank voor Vrijwilligerswerk wordt beheerd door: