Vrijwilligersverzekering

Gemeente Halderberge is betrokken bij vrijwilligers en bij vrijwiligerswerk. Om de risico's voor vrijwilligers zo veel mogelijk te beperken, heeft de gemeente een collectieve vrijwilligersverzekering afgesloten.

Vrijwilligers
Alle vrijwilligers afkomstig uit de gemeente Halderberge zijn verzekerd, ook als zij vrijwilligerswerk uitvoeren in een andere gemeente. Andersom geldt dit ook. Als u niet woonachtig bent in de gemeente Halderberge, maar hier wel actief bent als vrijwilliger, bent u ook verzekerd.
De dekking voor vrijwilligers geldt voor ongevallen en schade aan persoonlijke eigendommen. Daarnaast is er ook een wettelijke aansprakelijksverzekering (WA) afgesloten. U kunt hier klikken voor de polisvoorwaarden.

Let erop dat vrijwillige brandweer en vrijwillige politiemedewerkers uitgesloten zijn van deze verzekering. Hiervoor zijn andere regelingen getroffen. De dekking voor vrijwillige mantelzorgers is beperkt, zij kunnen alleen een beroep doen op de ongevallen- en persoonlijke eigendommenverzekering. Voor meer informatie over de dekking voor de mantelzorgers, kunt u terecht bij de mantelzorgondersteunders. zij zijn bereikbaar op nummer 0165-313100.

                                                 

Organisaties
Ook in de behoefte van een passende verzekering voor organsisaties is voorzien. Zo voorziet de verzekering in een verkeersaansprakelijkheidsverzekering voor rechtspersonen een aansprakelijkheidsverzekering voor rechtspersonen, een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor vrijwilligers en tot slot een rechtsbijstandverzekering voor vrijwilligers. U kunt hier klikken voor de polisvoorwaarden. Als u meer specifieke vragen heeft kunt u terecht bij de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten)


 

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Surplus Welzijn - Locatie Halderberge
Kade 3
4731 KR Oudenbosch

Openingstijden:
Dinsdag      13.30 tot 15.30 uur
Donderdag  10.00 tot 12.00 uur

Mail ons of bel ons op telefoonnummer:
0165-313100

Volg ons op Twitter en Facebook:

Volg ons op Twitter   


De VacatureBank voor Vrijwilligerswerk wordt beheerd door: